Megváltozott munkaképességűek munkaerő-piaci programja az Őrségi Nemzeti Park területén
TÁMOP 1.4.1.-07/1-2008-0085Közreműködő szervezet

Az ESZA Kht. a magyar társadalmat alkotó közösség tagjainak egyenletes fejlődését szolgáló pályázatok meghirdetésével, elbírálásával, a kifizetések intézésével, illetve a megvalósítás során az ellenőrzésekkel foglalkozik. A szervezet a nagyságrendileg 30 ezer pályázat kezelését jelenleg közel 500 képzett munkatárssal látja el, komoly szerepet vállalva a hazai és az uniós forrásokból finanszírozott programok megvalósításában.Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Az ügynökséget a Nemzeti Fejlesztési Hivatalból és a Nemzeti Fejlesztési Terv végrehajtását irányító szervezetekből hozta létre a kormány azért, hogy egy hatékonyabb és átláthatóbb intézményrendszer segítse az európai uniós támogatások eredményes felhasználását.


OFA-PERTU Hálózat

A projekt fő célja a TÁMOP-1.4.1/07-1 komponensében nyertes non-profit szervezetek projektjeinek térítésmentes szakmai támogatása a sikeres megvalósulás és a minél nagyobb hatékonyság elérése érdekében.


Főkefe Kht

Társaságunk ma már 1200 főt foglalkoztató ún. célszervezet, melyben a megváltozott munkaképességű személyek aránya 86%, a sérült emberek igazi munkahelye, megbízható támasza.

TOSO kft © 2008 tosokft@t-online.hu