Legújabb hóbortom sikere

Az emberek különböző típusúak. Van, aki igazság szerint rengeteg dologba belevág az élete során, és rengeteg olyan dolgot meg is valósít, ami nem pusztán anyagilag lendít nagyot az életén, hanem bizony élvezeti szinten is sokat ad számára. Aztán vannak olyan típusú emberek, akik leginkább egy munkahelyen töltik el az életüket, és bizony imádják ezt, és nagyon szeretik az állandóságát az ilyen lehetőségeknek. És vannak azok, akik nem túl sok, de annál kockázatosabb projektet hajtanak végbe az életük során, ezek azt gondolom a vállalkozók többsége. Én is úgy döntöttem nem olyan régen, hogy saját vállalkozást alapítok, és az összes spórolt és félretett pénzemet kockára is teszem ezzel. Egy étterem ugyanis sosem fenékig tejfel, ahogy szokták volt mondani. Rengeteg dologtól függ a működés, a fejlődés és a sikeresség.

Én azt gondolom, hogy kellőképp vettem az akadályokat, és nem is igazán volt probléma mindaddig, amíg ki nem alakult a vírus helyzet. A folyamatos korlátozások és lezárások nyilván nem tettek jót az üzletnek, de azt mondhatom, hogy szerencsés helyzetben vagyok, mert hisz van nekem egy közgazdász lányom, aki már a kirobbanáskor arra figyelmeztetett, hogy az marad talpon ezekben az időkben, aki rugalmas, aki reagál, és főleg aki időben reagál. Ennek eredményeképpen pedig felvettem a kapcsolatot egy webes csapattal, akik egy gyönyörű oldalt készítettek számomra a világhálóra.

Nem mondom, hogy könnyű volt a folyamat, és azt sem, hogy az ételfotózás csapatának a felkutatása nem ment nehezen, de az eredmények magukért beszélnek. A gyönyörű képek kétséget nem hagynak az emberben hogy milyen az az étel amit épp nézegetnek, a weboldal pedig egészen egyszerűen fantasztikus lett. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Fotoda csapatát, mert biztos vagyok benne, hogy tökéletesen elégedett lesz aki hozzájuk fordul.